Home Мотивација

Мотивација

Најдобрите книги за оние што трчат

По добар напредок, секогаш е убаво да се удри и да се забавува, инспирира, мотивира или провоцира со зборовите на големиот писател. Следните книги прават...

Зошто дишењето на студениот воздух боли кога трчате

Еве една случка во која сите сме засегнати: Ова е првиот ладен ден во годината, но температурите се зачудувачки, вие нема да користите лента...

Мотивација за вежбање

Има многу состојки кои влегуваат во создавање на конзистентна програма за вежбање - имаат цели , се подготвуваат , се дисциплинирани и остануваат посветени . Но, една од најважните, а понекогаш...

10 најдобри GPS часовници и фитнес тракери

Време е да се сериознoст за следење на вашата километража и да постигнете цели за овие одлични GPS часовници и фитнес-тракери. Како што се приближува...