Home Тренинг

Тренинг

Зошто моите нозе ги чувствувам тешки кога трчам?

Ништо не е полошо отколку почнувајќи дека ве исфрла патеката и чувствувате како вашите нозе носат камења наместо патики. Со секој чекор, се чувствувате прашувате...

9 Работи што не теба да ги правите ако сакате да ви се појават стомачни

Вие мислите дека треба да го стегнете вашето срце и да се ставите да сторга диета, дали сакате вашите стомачни мускули да излезат или...

Пренатални вежби за прилагодување на бременоста

Одржувањето на здравјето за време на бременоста вклучува право јадење, добивање доволно одмор и движење на вашето тело. Вежбањето е добро за вашето целокупно здравје, но за време на бременоста,...

Подобрете ја формата со 30 секунди спринт

Ако сакате да се вклопите побрзо, додавајќи напори со висок интензитет, како што е 30 секунди спринт тренинг, ќе ви даде импресивни резултати. За секој...

Вежби и активности што согоруваат највеке калории

Една од примарната цел на секоја програма за вежбање е подобрување на кардиовален фитнес. Многу луѓе почнуваат со активности за да си го подобрат своето...

30-дневен “Squat “предизвик

Треба потреба од сквотот да се изгради подобра повратна страна? Како за програма која е наменета за постепено развивање на мускулите и послаб, пониско тело?Не...

Што е уште поважно, спиење или вежбање?

Тоа е врвна пилешко-јајцевна загатка: спиењето може да ви даде енергија, да ги поправите вашите мускули, да ги балансирате хормоните, да го загреете тренингот...

Кардио вежбање за почетници

Дали сте почетник за вежбање кој е подготвен да започне со кардио вежби? Можете да започнете со две различни вежби. Откако ќе ја изградите својата издржливост, може да...