Home Фитнес

Фитнес

10 совети да ги изградите вашите стомачни мускули со храна и вежбање

Секој сака "Six Pack Abs". Додека не е секогаш лесно да се добијат силни, секси стомачни мускули, можете да го најдете вашите внатрешени...

Можете ли да го завршите тренингот на морнарицата?

Рутината за тренингот на морнарицата е тешка, која не е за секого. Следете ја рутината и ќе добиете резултати брзо. Овој тренинг се користи...

Дали навистина може да го забрзате вашиот метаболизам?

Прво, ајде да бидеме јасни: не постои такво нешто како забразувачи на чудотворниот метаболизам. Независно од она што го гледате во реклами или...

Дали истегнувањето е важно за Атлетичарите?

Препораките за истегнување до истегнување се менуваат секоја година од експерт до експерт. Истегнувањето беше промовирано со години како добар план во...

Исхрана за мускулен раст

Градење мускулна маса и дефиниција е тешка работа и бара правилна исхрана за да се случи тоа. Оптимизирајте ја вашата исхрана за раст...

Колку мускулна маса може да добиете и за кое време?

Повеќето од оние кои сакаат да се изгради мускулната маса сигурно се прашуваат за колку време не може да го добиете, бидејќи...

Вежби за зголемување на телесната тежина – добивање мускулна маса

Вежба за зголемување на телесната тежина може да ви помогне ако сте екстремно слаби или само сакате да ја зголемите мускулната маса. Еднакво...

Конвертирање на маснотии во енергијата – подигање на вашето тело за време на вежбање

Масното ткиво е важна компонента на диетата дизајнирана за да го поттикне вежбањето. Еден грам масти е еднаков на девет калории, а еден...